Ontbijten proteine dieet

Je komt het waarschijnlijk steeds vaker tegen: het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, maar waarom is ontbijten zo belangrijk?

Door de dag te beginnen met een goed proteïne ontbijt, geef je je lichaam energie en voedingsstoffen om de dag goed te starten. Je geeft hierdoor je lichaam de kans om weer op krachten te komen na een nacht slapen. Door te ontbijten komt je lichaam alvast op gang en geef je jouw lichaam de kans om het eten de rest van de dag ook beter te kunnen verwerken. 
Wanneer je ‘s ochtends het ontbijt overslaat, is de kans groot dat je in de loop van de dag steeds meer honger krijgt. Hierdoor eet je meer tijdens de eetmomenten dan dat je eigenlijk nodig hebt. Ook is de kans aanwezig dat je concentratieniveau daalt. Hierdoor kun je hoofdpijn ervaren. Door te ontbijten kun je je beter concentreren op het werk of op school. Ook zet een goed ontbijt de darmen aan het werk. 

Om op gewicht te blijven -of af te vallen- is het belangrijk om vaste eetmomenten in te plannen en over de hele dag voldoende te eten. Zo geef je jouw lichaam de kans om de hele dag te verbranden. Ook kan de neiging om te snacken of te snoepen afnemen wanneer je goed ontbijt.

Het is belangrijk om de juiste voedingswaarden binnen te krijgen tijdens het proteïne dieet. Doordat de proteïne producten van Protislank de juiste voedingswaarden hebben, ben jij altijd verzekerd van een goed ontbijt om de dag goed mee te beginnen.

Wat inspiratie nodig voor een heerlijk ontbijt? Probeer dan eens Voordeelpot Crispy ontbijt lichte Chocoladesmaak met 150 gram Griekse yoghurt 0% vet. Liever de smaak van rode vruchten? Probeer dan eens de combinatie Proteïne muesli Rode vruchten met 150 gram Griekse yoghurt 0% vet of probeer eens een heerlijke proteïne pannenkoek. Een heerlijke traktatie om hier de dag mee te beginnen! Ook kun je kiezen uit onze smaakvolle proteïne omeletten of proteïne havermout.
Door ons ruime assortiment aan proteïne ontbijt producten heb je genoeg keuze. Zo kun je altijd jouw favoriete proteïne ontbijt samenstellen.

Vergeet ook vooral niet om voldoende te drinken tijdens het ontbijt. Hiermee hydrateer je jouw lichaam direct. Denk hierbij aan water, thee of koffie.