9895 beoordelingen
Surkin cake in a cup - dark chocolate is geschikt voor het proteïne dieet, koolhydraatarme dieet, low carb dieet en eiwitdieet.
Laat je verleiden door deze heerlijke, sappige, cake met donkere chocolade in een mok. In slechts twee minuten zet je een heerlijke suiker-, gluten- en eiwitvrije, warme traktatie op tafel.
Je kan kiezen uit twee zalige smaken: donkere chocolade of Engelse karamel. Beide cakes bevatten slechts de helft aan calorieën ten opzicht van een normale cake.
Voedingswaarden | Per 100 gram | Per portie (75 g) |
---|---|---|
Energie (kJ) | 841 | 631 |
Energie (kcal) | 201 | 151 |
Vetten (g) | 9,1 | 6,8 |
-wv. verzadigd (g) | 6,2 | 4,7 |
Koolhydraten (g) | 21 | 16 |
-wv. suikers (g) | 1,0 | 0,8 |
-wv. polyolen (g) | 9,6 | 7,2 (**) |
Vezels (g) | 12 | 9,0 |
Eiwitten (g) | 13 | 9,4 |
Zout (g) | 1,7 | 1,3 |
1. Giet de inhoud van het zakje in een kop of mok en voeg hier 1/4 kopje water toe (50g) aan toe.
2. Roer totdat de poeder is opgelost en plaats de mok in de magnetron en verhit de mix gedurende één minuut in de magnetron op vol vermogen.
Let op: Afhankelijk van het type magnetron en van de persoonlijke smaak kan de bereidingstijd variëren tussen de vijftig en zeventig seconden.
1. Giet de inhoud van het zakje in een kop of mok en voeg hier 1/4 kopje water toe (50g) aan toe.
2. Roer totdat de poeder is opgelost en plaats de mok in de oven en verhit de mix gedurende dertig minuten in de oven op 200°C.
Let op: Afhankelijk van het type oven en van de persoonlijke smaak kan de bereidingstijd variëren tussen de twintig en veertig minuten. Prik daarom altijd een prikker in de cake om te controleren of de cake aan de prikker blijft kleven. Indien dit niet gebeurt, dan is de cake gaar.