Eiwitdieet.nl alternatief

Eiwitdieet.nl is een webshop voor producten ter ondersteuning van het proteïne dieet (eiwit dieet). Protislank is net als eiwitdieet.nl een een online aanbieder van proteïne producten en een perfect alternatief. Tienduizenden Nederlanders en Belgen hebben de afgelopen jaren succes geboekt met Protislank. Lees hier waarom ook jij beter kan kiezen voor Protislank.

Wat is het proteïne dieet?

Het proteïne dieet is een effectieve manier om je streefgewicht te bereiken. Eiwit, vet en koolhydraten zijn de drie basis voedingsstoffen waaruit onze voeding is opgebouwd. Het principe van het proteïne dieet is simpel: koolhydraten (en suikers) en vet worden zo veel mogelijk beperkt. In plaats daarvan worden er meer eiwitten gegeten in de vorm van proteïne producten. Eiwitten zorgen ervoor (bij voldoende inname) dat je spiermassa behoudt en de lekkere trek stilt.

Wat is eiwitdieet.nl?

Eiwitdieet.nl biedt naast producten voor het proteïne dieet, ook producten aan voor het caloriearm dieet, low carb dieet en suikervrij dieet. Tijdens het eiwit dieet vervang je je reguliere maaltijden door eiwitrijke producten, waar vrijwel geen koolhydraten in zitten. Het dieet is opgedeeld in 4 fases. In de eerste fase neem je 4 tot 6 zakjes per dag. Daarnaast mag je salades en toegestane groenten eten. Na elke fase ga je geleidelijk aan weer meer vetten en koolhydraten eten.

eiwitdieet.nl alternatief

Alhoewel je het dieet zelf kan volgen, raadt eiwitdieet.nl je aan het dieet te volgen onder begeleiding. Zo beloven zij groter resultaat dan op eigen houtje een eiwitdieet te volgen. Begeleiding is volgens hen van belang, omdat klanten vaak producten eten die niet zijn toegestaan in de fase waar zij zich in bevinden. Maar aan begeleiding zijn uiteraard kosten aan verbonden. Er zijn echter slechts 3 begeleiders in Nederland, wat het lastig maakt als je in Nederland woont.

Wat is het Protislank dieet?

Het Protislank dieet is samengesteld met de jarenlange kennis en ervaring van de diëtiste in huis. Een intakegesprek is niet nodig, waardoor je op elk gewenst moment kan beginnen. Net als bij eiwitdieet.nl is het Protislank dieet opgedeeld in vier fases, waarbij je stap voor stap toewerkt naar een gezonder eetpatroon. Tijdens het effectieve dieetprogramma ga je niet minder eten, maar anders eten. Bekijk hier alle uitgebreide voorbeeldschema’s per fase. Na elke fase wordt het eetpatroon aangepast waardoor je niet alleen je streefgewicht bereikt maar ook behoudt! Protislank biedt daarnaast 7 dagen per week gratis deskundig advies via email, telefoon en chat.

Wat het Protislank dieet zo succesvol maakt, is het advies, duidelijkheid van de fases en de lekkerste hoge kwaliteit proteïne producten. Hierdoor is het dieet makkelijk vol te houden. Het assortiment bestaat uit meer dan 350 smakelijke proteïne producten, waaronder repen, pannenkoeken, omeletten, brood en zelfs complete maaltijden voor elke fase. Bovendien vind je op de website lekkere proteïne dieet recepten en tips, waardoor het dieet nog makkelijker vol te houden is.

eiwitdieet.nl alternatief

Wat zijn de grootste verschillen tussen beide diëten?

Protislank houdt het dieet graag zo goedkoop mogelijk. Door de producten online te verkopen, kunnen ze tegen betaalbare prijzen worden aangeboden, zonder in te leveren op smaak en kwaliteit. Daarnaast biedt Protislank 7 dagen per week gratis begeleiding aan. Bij eiwitdieet.nl wordt aangeraden het dieet onder begeleiding te volgen. Dit maakt het dieet een stuk duurder om te volgen.

Bovendien heeft Protislank zich al jarenlang bewezen. Vele mensen hebben de afgelopen jaren succes geboekt met Protislank. Zo worden wij door 9265 klanten gemiddeld beoordeeld met een 9,2! Een resultaat waar iedereen trots op mag zijn.

Waarom je beter voor Protislank kunt kiezen

Protislank helpt je door middel van deskundig advies en kwalitatieve en innovatieve producten tijdens het proteïne dieet. Het dieet kent vier verschillende fases om op een effectieve manier een gezonde levensstijl te bereiken. De vier duidelijke fases zijn zo ontwikkeld om je leefstijl te veranderen, zonder dat je terugvalt in oude (ongezonde) gewoontes. Je zal al snel lekkerder in je vel zitten.

Redenen om voor Protislank te kiezen:

  • Uitgebreid assortiment
  • 7 dagen per week klantenservice
  • Voor 22:00 besteld is morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Dagelijks lage prijzen
  • Afterpay mogelijk
  • Beoordeeld met een 9,2

Voordelig kennismaken met Protislank

Om het dieet nog makkelijker te maken, biedt Protislank een voordelig startpakket aan. Het 7-daags proteïne dieet startpakket bevat alle basisproducten die nodig zijn om van het dieet een succes te maken. Wil je liever alles los per product bestellen? Dat kan uiteraard ook.

Met het proteïne dieet startpakket kun je onze lekkere producten tegen een aantrekkelijke prijs uitproberen. Het 7-daags startpakket bevat 35 verschillende lekkere proteïne producten, zodat je alle smaken kunt proeven. Bovendien is het startpakket erg voordelig vergeleken met andere starterspakketten. Bestel vandaag voor 22:00 en je ontvangt je bestelling morgen in huis.

  proteïnedieet startpakket

Waar wacht je nog op? Tienduizenden mensen gingen je met succes voor! Twijfel je nog of heb je vragen over het dieet? Neem dan gerust op met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar per chat, telefoon, e-mail en social media.