Proteine crackers

Op zoek naar smaakvolle en knapperige proteine crackers die perfect passen in je dieet? Wij hebben een ruim assortiment met verschillende proteine crackers die hier perfect op aansluiten en die je in iedere fase van het proteine dieet kunt nuttigen, maar ook in het koolhydraatarme dieet, low carb dieet en eiwitdieet.

Lees meer
Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Proteine dieet crackers

Voor het proteine dieet is het belangrijk om op zoek te gaan naar crackers die de juiste voedingswaarden hebben, waardoor je deze kunt blijven nuttigen als ontbijt, lunch of tussendoor tijdens het proteine dieet. Gelukkig hoef je hiervoor niet naar de supermarkt te gaan, maar kun je deze heel gemakkelijk en snel online bestellen bij Protislank. Onze proteine crackers zijn heel goed te combineren met onze heerlijke spreads en confituren. Ze zijn heel makkelijk om mee te nemen en smaken fantastisch!

Proteine crackers met een verlaagd gehalte aan koolhydraten

Veel van onze proteine crackers hebben een verlaagd gehalte aan koolhydraten. Proteine crackers met een verlaagd gehalte aan koolhydraten bevatten minimaal 30% minder koolhydraten dan vergelijkbare crackers uit de supermarkt. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor het koolhydraatarme dieet, low carb dieet, eiwitdieet en voor iedereen die een gezonde leefstijl heeft.