Retourneren


Retournering regels & zichttermijn

Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd en het recht om de gehele bestelling te retourneren. Het zichttermijn van 14 dagen gaat in op de dag nadat de bestelling bezorgd is. Dit geldt ook wanneer de bestelling door een derde (bijv. de buren) in ontvangst wordt genomen. Na dit termijn van 14 dagen vervalt het herroepingstermijn. Na het aanmelden van je retour binnen het zichttermijn, heb je nog eens 14 dagen de tijd om de producten naar ons terug te sturen.


Annuleren van een bestelling.

Het annuleren van een bestelling is mogelijk zolang het pakket ons magazijn nog niet heeft verlaten. Wil je de bestelling annuleren? Dan kun je hiervoor per mail: klantenservice@protislank.nl of telefonisch: +31 (0) 223 - 63 02 33 contact met ons opnemen. Indien de betaling is afgerond, ontvang je van ons het geld binnen uiterlijk 14 dagen terug op de rekening waarmee de bestelling voldaan is.


Hoe maak je gebruik van je recht op retourneren?

Mocht je gebruik willen maken van de optie om je bestelling te retourneren, dan willen wij je vragen om het herroepingsformulier in te vullen en via de mail contact met onze klantenservice op te nemen zodat wij je retourmelding in behandeling kunnen nemen en deze z.s.m. kunnen verwerken. De door jou toegestuurde gegevens zullen niet worden verleend aan derden.

Let op: het bedrag van de door jou geretourneerde artikelen minus eventuele kosten zullen terug gestort worden naar de rekening waarmee je het bedrag van je bestelling voldaan hebt. Wens je het bedrag op een ander rekeningnummer te ontvangen dan kun je dit doorgeven via de mail tijdens de retourmelding. Wij raden je aan om je retour altijd aangetekend te verzenden, want mocht je dit niet doen en het pakket raakt vermist/beschadigd dan ligt dit buiten onze macht en kunnen wij in dit geval het pakket niet vergoeden.


Aan welke eisen moeten de producten voldoen voor retourneren?

De bestelling of de producten die je wilt retourneren, moeten aan de volgende eisen voldoen:

  • de producten mogen niet aangebroken zijn
  • in goede staat verkeren
  • goed verpakt zijn zodat deze tijdens transport niet kunnen beschadigen.
  • de producten mogen niet kort op de T.H.T. zijn
  • startpakketten en mix pakketten mogen niet aangebroken zijn

Mochten de producten niet aan bovenstaande eisen voldoen en heeft u een andere retour reden? Dan raden wij je aan om hierover eerst contact op te nemen met onze klantenservice.


Retourkosten?

  • er is een verkeerd product geleverd
  • het product wat ontvangen is al over datum is
  • er een verkeerd pakket geleverd is

Let op: neem altijd eerst contact op met onze klantenservice. Let op: wordt de bestelling slechts gedeeltelijk geretourneerd dan worden de door ons gemaakte verzendkosten in rekening gebracht. Wil je de producten retourneren met een andere reden dan bovenstaande? Dan zijn de kosten geheel voor eigen rekening. Je kunt in dit geval de producten retourneren naar:

Protislank
Marie curieweg 1C
6045 GH Roermond

Download hier je retourformulier:

retourformulier