Ga terug
Proteïnerijke pizza margarita

Koolhydraatarme pizza margherita

Protislank
Een pizza tijdens het koolhydraatarm dieet? Ja écht! Deze heerlijke koolhydraatarme pizza margherita is super lekker. Je kunt er ook zelf voor kiezen om extra toppings erop te doen door te kijken naar welke voedingsmiddelen toegestaan zijn op onze voedingswijzer!
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 1 persoon

Ingrediënten
  

  • pizza
  • 1 el Zwitserse strooikaas
  • 1 tl pizzakruiden
  • 70 ml water

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Doe de inhoud van het pizzadeeg in een kom en voeg hier 40 ml water aan toe. Mix dit door elkaar tot de poeder geheel is opgenomen. Kneed tot een homogeen deeg.
  • Rol het deeg uit tot het zo’n centimeter dik is en een doorsnede van 15 à 20 cm heeft.
  • Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hier de pizza op.
  • Om de rode saustopping te maken schenk je 30 ml water in een kom. Voeg hier de inhoud van de toppingverpakking aan toe. Roer tot het geheel is opgelost en laat het zo’n 5 minuten rusten.
  • Bestrijk de koolhydraatarme pizza met de pizzatopping en strooi de Zwitserse kaas eroverheen. Daarna strooi je de theelepel pizzakruiden eroverheen.
  • Als je graag extra toppings op je pizza wilt kan je in onze voedingswijzers kijken om te zien welke voedingsmiddelen toegestaan zijn tijdens het koolhydraatarm dieet. Stel zo je eigen pizza samen!
  • Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak tenminste 15 minuten.
Trefwoord koolhydraatarme pizza, pizza margarita, pizza margherita