Koolhydraatarm Italiaans olijfbrood met zongedroogde tomaten
Een heerlijk koolhydraatarm brood met zongedroogde tomaten en olijven! Perfect voor op de gezonde borrelplank.
Voorbereidingstijd 20 minuten min
Bereidingstijd 1 uur uur
Totale tijd 1 uur uur 20 minuten min
Gang Bijgerecht, Borrelhapje, Lunch
Porties 12 sneeën
calorieën 132 kcal
- 1 pak Sukrin broodmix fiberbrod
- 2 theelepels Italiaanse kruiden
- 300 mililiter water
- 9 stukjes zongedroogde tomaten uitgelekt
- 15 zwarte olijven
Verwarm de oven op 200 graden.
Hak vervolgens alle zongedroogde tomaten en olijven fijn, leg even weg.
Ga verder met het bereiden van het brood. Schenk 300 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
Meng de mix tot een gladde structuur en voeg de gehakte zongedroogde tomaten, de olijven en de Italiaanse kruiden toe aan het deeg.
Giet het beslag in een bakvorm.
Bak het brood gedurende 60 minuten op 200 graden.
Haal het brood uit de bakvorm en laat het brood afkoelen.
Snijd het brood in 12 sneetjes. Smakelijk!
Trefwoord brood bakken, koolhydraatarm brood, koolhydraatarm brood bakken, koolhydraatarme boterham, low carb brood