Ga terug
Koolhydraatarm brood bakken recept

Koolhydraatarm Italiaans olijfbrood met zongedroogde tomaten

Een heerlijk koolhydraatarm brood met zongedroogde tomaten en olijven! Perfect voor op de gezonde borrelplank.
Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 1 uur
Totale tijd 1 uur 20 minuten
Gang Bijgerecht, Borrelhapje, Lunch
Porties 12 sneeën
calorieën 132 kcal

Ingrediënten
  

  • 1 pak Sukrin broodmix fiberbrod
  • 2 theelepels Italiaanse kruiden
  • 300 mililiter water
  • 9 stukjes zongedroogde tomaten uitgelekt
  • 15 zwarte olijven

Instructies
 

  • Verwarm de oven op 200 graden.
  • Hak vervolgens alle zongedroogde tomaten en olijven fijn, leg even weg.
  • Ga verder met het bereiden van het brood. Schenk 300 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Meng de mix tot een gladde structuur en voeg de gehakte zongedroogde tomaten, de olijven en de Italiaanse kruiden toe aan het deeg.
  • Giet het beslag in een bakvorm.
  • Bak het brood gedurende 60 minuten op 200 graden.
  • Haal het brood uit de bakvorm en laat het brood afkoelen.
  • Snijd het brood in 12 sneetjes. Smakelijk!
Trefwoord brood bakken, koolhydraatarm brood, koolhydraatarm brood bakken, koolhydraatarme boterham, low carb brood