Verzending

Zodra je bestelling bij ons is geplaatst- en betaald op werkdagen voor 22:00 uur zullen we dezelfde dag nog je bestelling verzenden.
Bijna altijd heb je dan je bestelling de volgende dag in huis, echter kunnen we dit niet garanderen omdat we afhankelijk zijn van de bezorgdienst.


Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen uit Nederland, België, Duitsland en Luxemburg met een productwaarde boven de € 50,- wordt jouw pakket gratis verstuurd. Voor alle bestellingen uit Nederland, België, Duitsland en Luxemburg met een productwaarde onder de € 50,- worden er € 5,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. 

Al onze pakketten worden aangetekend door ons verzonden en burenleveringen zijn toegestaan. Dit houd dus in dat wanneer je niet thuis bent, dat je bestelling afgeleverd kan worden bij 1 van de buren. Wens je dit liever niet? Dan kun je dit bij de bezorgopties als extra’s aanvinken op onze site. Let wel op: ook je buren dienen een handtekening achter te laten alvorens zij het pakket in ontvangst nemen. Laat je je bestelling bij een bedrijf afleveren maar word deze geweigerd door hen of de buren? Dan ligt dit helaas geheel buiten onze macht en worden de retourkosten van het pakket in rekening gebracht.


Verzendkosten overige landen EU

Hieronder een overzicht van de meest voorkomende landen en de tarieven: Vanaf € 150 berekenen wij geen verzendkosten voor onderstaande landen met uitzondering van Portugal. In Portugal verzenden we gratis vanaf € 200.

Oostenrijk € 8,95
Denemarken € 8,95
Frankrijk € 8,95
Groot-Brittannië € 9,95
Monaco € 14,95
Ierland € 14,95
Italië € 14,95
Zweden € 14,95
Polen € 14,95
Finland € 14,95
Spanje € 14,95
Portugal € 19,95


Wij versturen pakketten naar bijna alle landen in Europa en bij het plaatsen van een bestelling worden de verzendkosten automatisch berekend. Staat je land er niet tussen, stuur ons dan een mail naar klantenservice@protislank.nl. Afhankelijk van het afleveradres moet je rekening houden met een aflevertijd tussen de 2-5 werkdagen.


Wie bezorgt mijn pakket?

Wij versturen al onze pakketten met DPD. Zodra jouw bestelling wordt verzonden, ontvang je een track&trace code van ons via de mail. Hiermee kun je je bestelling volgen.


Wat gebeurt er als ik niet thuis ben voor ontvangst?

Ben je niet thuis op het moment dat het pakket geleverd wordt? Geen enkel probleem! DPD zal eerst proberen het pakket af te leveren bij de buren. Mocht het pakket dan niet geleverd kunnen worden, dan wordt het pakket naar de dichtstbijzijnde afhaallocatie gebracht. De afhaallocatie tref je op het briefje die de chauffeur voor je achterlaat in de brievenbus en in de door ons toegestuurde track&trace gegevens.

Het pakket zal hier 1 week beschikbaar zijn en daarna retour naar ons gezonden worden. 
Wanneer je het pakket gaat afhalen dien je een geldig legitimatiebewijs mee te nemen ter identificatie. Hierna zal DPD het pakket aan je meegeven.


Wanneer kan ik mijn pakket verwachten?

Alle bestellingen die voor 22:00 uur besteld- en betaald zijn, zullen die zelfde werkdag verstuurd worden.

Voor de Nederlandse klanten geldt een verwachte leveringstermijn van 1 werkdag. 
Voor de Belgische klanten geldt een verwachte leveringstermijn van 1 tot 3 werkdagen. 
De bestellingen die op werkdagen na 22:00 uur, in het weekend of op feestdagen geplaatst worden, zullen de eerstvolgende werkdag verwerkt worden.

*Protislank is niet verantwoordelijk voor vertraagde levertijden ontstaan bij of door DPD.
 

Verzending in Nederland

 • Voor 22:00 uur besteld op: Verwachte levering:
  Maandag Dinsdag
  Dinsdag  Woensdag
  Woensdag  Donderdag
  Donderdag  Vrijdag
  Vrijdag Zaterdag
  Zaterdag Maandag
  Zondag voor 12:00 uur Maandag

Verzending in België

 • Voor 22:00 uur besteld op: Verwachte levering:
  Maandag Dinsdag
  Dinsdag  Woensdag
  Woensdag  Donderdag
  Donderdag  Vrijdag
  Vrijdag Zaterdag
  Zaterdag Maandag
  Zondag voor 12:00 uur Maandag

 

Extra informatie omtrent het Corona virus

Ondanks deze moeilijke tijd, willen wij je laten weten dat we er voor je zijn! In goede en in slechte tijden. Samen maken we een groot verschil en samen staan we sterk! 

Veel klanten vragen zich af of ze nog bij ons kunnen bestellen. Ons antwoord is volmondig ja! Ons personeel staat voor je klaar! Het is momenteel super druk bij ons en we doen er alles aan om alles op tijd te leveren. Echter kan het voorkomen dat je bestelling iets later geleverd wordt dan je van ons gewend bent. Wij hopen dat je hiervoor begrip hebt en bieden alvast onze excuses aan indien het pakket later wordt bezorgd. 

Indien je vragen hebt over jouw bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. Deze is te bereiken via onze live chat op onze website, het telefoonnummer +31(0)223630233 of  via het e-mail klantenservice@protislank.nl.

Met vriendelijke groet,

Het team van Protislank