Koolhydraatarm gebak: chocoladetaartje
Een heerlijk én koolhydraatarm chocoladetaartje!
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 1 uur uur 30 minuten min
Totale tijd 1 uur uur 40 minuten min
Porties 2 personen
calorieën 472 kcal
Bekleed 2 springvormpjes van 10cm met bakpapier.
Doe het amandelmeel, de Sukrin ahornsiroop, het zout en de cacaopoeder in een kom. Meng tot het één geheel wordt.
Verdeel het deeg over de bodempjes van de 2 springvormpjes.
Meng de helft van het Sukrin chocolademousse zakje met 100 ml magere melk. Klop op hoge snelheid met elektrische mixer gedurende 3-5 minuten. Verdeel de chocolademousse over de 2 springbodempjes en zet voor 1 à 1,5 uur in de koelkast.
Smelt voor de topping 50 gram Sukrin pure chocolade au bain marie en verdeel dit over de mousse die stijf genoeg is. Laat de chocolade uitharden.
Haal de taartjes uit de springvorm en geniet!
Trefwoord chocoladetaartje koolhydraatarm, koolhydraatarm gebak, low carb gebak