Proteine dranken

Met de lekkere proteine dranken van Protislank kun je je suikerinname sterk beperken. Onze proteine dranken bevatten nauwelijks tot geen suiker en een flinke portie gezonde eiwitten. We weten namelijk allemaal hoe belangrijk het is om voldoende te drinken op een dag. Tijdens het volgen van het proteine dieet
 is dit nog belangrijker. Dat komt doordat het lichaam alle voedingsstoffen moet afvoeren. Dit kan alleen wanneer het lichaam voldoende vocht binnen krijgt. Minimaal rond de 1,5 tot 2 liter per dag. Ga dus voor veel water in combinatie met onze heerlijke proteine dranken.

Lees meer
Van hoog naar laag sorteren

29 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

29 artikel(en)

Proteine dieet dranken

Het drinken van de proteine dranken van Protislank is alles behalve saai! Wij hebben een ruim assortiment met heerlijke proteine dranken die perfect passen in het proteine dieet. Van koude dranken tot warme dranken en voor iedereen die graag meerdere smaken uit wilt proberen hebben wij de Proteine Dranken Mix. Hier zitten 7 verschillende smaken in. Met de Proteine Dranken Mix bespaar je direct 5% korting. Onze proteine dranken zijn snel en makkelijk te bereiden en door het handige formaat zijn ze perfect om mee te nemen voor onderweg. Wij hebben ook heerlijke proteine dranken in een voordeelpot. Hiermee bestel je jouw favoriet(en) direct met extra voordeel.

Proteine drankje

Een heerlijk proteine drankje van Protislank bevat de juiste voedingswaarden voor het proteine dieet. Ze zijn namelijk laag in de koolhydraten en hoog in de eiwitten. Precies de juiste voedingswaarden voor een heerlijk product voor het proteine dieet. Proteine dranken van Protislank kunnen als heerlijke drank worden genuttigd, maar ook als een heerlijk tussendoortje. Wij hebben een ruim assortiment aan proteine dranken. Hierdoor is er voor ieder wat wils.