9936 beoordelingen
De Sukrin bakmix is geschikt voor het proteïne dieet, koolhydraatarme dieet, low carb dieet en eiwitdieet.
Sukrin's bakmix. Suikervrij, glutenvrij, koolhydraat-arm, caloriearm!
Voedingswaarden |
Met toevoegingen* | Zonder toevoegingen* | ||
Per 100 gram |
Per portie (76 g) |
Per 100 gram |
Per portie (76 g) |
|
Energie (kJ) | 1.042 | 792 | 656 | 499 |
Energie (kcal) | 249 | 189 | 157 | 119 |
Vetten (g) | 16 | 12 | 2,3 | 2,0 |
-wv. verzadigd (g) | 2,1 | 1,6 | 0,0 | 0,0 |
Koolhydraten (g) | 26 | 20 | 42 | 32 |
-wv. suikers (g) | 0,4 | 0,3 | 0,6 | 0,4 |
-wv. polyolen (g) | 17** | 13** | 28** | 21** |
Vezels (g) | 7,3 | 5,5 | 12 | 9,0 |
Eiwitten (g) | 9,9 | 7,5 | 11 | 8,0 |
Zout (g) | 1,30 | 0,99 | 2,15 | 2,00 |
1. Verwarm de oven voor op 175°C.
2. Schenk de inhoud van de verpakking in een kom en voeg hier 4 eieren, 150 ml water en 100 ml olie aan toe
3. Klop het beslag tot een gladde mix en voeg tussentijds eventueel een aroma aan de mix toe.
5. Schenk de mix in een een ingevette en bekleed metalen of siliconen vorm naar keuze.
6 .Bak de cakemix gedurende 35 minuten op 175°C.
Let op: de baktijd kan per oven verschillen. Prik daarom altijd eerst met een houten stokje in de cake voordat je deze uit de oven haalt. Indien de cake aan het stokje blijft kleven, bak de cake dan langer af totdat de mix niet meer aan het stokje blijft kleven.