Proteine brood

Ben je op zoek naar proteine brood? Dan ben je bij Protislank aan het goede adres! Met het proteine brood van Protislank kun je een gezond en evenwichtig voegingspatroon volgen. Het proteine brood is erg smaakvol, goed te combineren met verschillende spreads en confituren en makkelijk mee te nemen voor onderweg. Proteine brood is de perfecte keuze wanneer je brood wilt blijven eten tijdens je proteine dieet en gezonde lifestyle. Bij het proteine brood is de hoeveelheid koolhydraten minimaal 30% lager dan vergelijkbaar brood uit de supermarkt. 

Lees meer
Van hoog naar laag sorteren

20 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

20 artikel(en)

Proteine brood kopen

Het proteine brood van Protislank is niet alleen voor mensen die het proteine dieet volgen, maar ook voor iedereen die verantwoord wil eten of een actieve leefstijl heeft. Proteine brood is net zo lekker (en lekkerder!) dan vergelijkbare broden uit de supermarkt. Bij Protislank hebben wij een ruim assortiment aan proteïne broden met veel verschillende varianten. Je bestelt makkelijk je proteine brood via onze website.

Proteine brood voor je dieet

Hoe kun je je dag beter beginnen dan met heerlijk proteine brood? Het proteine brood van Protislank is geschikt voor het proteine dieet, koolhydraatarm dieet, low carb dieet en eiwitdieet. Kun je niet kiezen tussen alle heerlijke varianten? Dan kun je ook kiezen voor het proteine dieet broodpakket. Hier zitten 7 verschillende proteine broden in die je tegen een voordelige prijs kunt bestellen.