Voor de frequente bakker biedt deze voordelige verpakking van Sukrin Broodmix Fiberbrød een allergievriendelijke en vezelrijke oplossing.
Glutenvrij genieten met Sukrin
Met de Sukrin producten wordt glutenvrij eten een feestje. Of je nu zin hebt in een smeuïge cake, knapperige koekjes of vers glutenvrij brood, met Sukrin is glutenvrij bakken eenvoudiger dan ooit. Geniet van de authentieke smaken en texturen zonder concessies te doen aan je dieetwensen.
Gezondheid voorop
Het koolhydraatarme dieet van Protislank is niet alleen smaakvol, maar ook afgestemd op de behoeften van mensen die een diabetes type 2 dieet volgen. Door minder suiker te eten, ondersteun je jouw welzijn. Leer meer over onze toewijding aan jouw gezondheid.
Beschrijving: broodmix verlaagd gehalte aan koolhydraten (met zoetstof)
Inhoud afzonderlijk product: 1.000 gram
Inhoud eindproduct: ±2.125 gram
Portiegrootte: 5 gram = 1 portie
Ten minste houdbaar tot: zie afzonderlijke verpakking
Bewaaradvies: koel en droog bewaren
<
li>Opmerking: voedingswaarde zijn berekend op bereid product
Legg het brood mengsel in een kom en voeg 1.2 l water toe.
Meng de mix tot een deeg en laat de mix gedurende vijf minuten rusten.
Maak van het deeg één brood, of meerdere kleinere broodjes en leg deze op een bakplaat bedekt met bakpapier.
Plaats het brood/de broodjes in de oven en bak het brood of de broodjes gedurende 60 minuten af bij 200°C, heb meerdere kleine rolletje gemaakt hou dan 30 minuten aan.
Koel het brood/de broodjes af tot kamer temperatuur.
Let op: de baktijd kan per oven verschillen. Prik daarom altijd eerst met een houten stokje in het brood voordat je deze uit de oven haalt. Indien het brood aan het stokje blijft kleven, bak het brood dan langer af totdat deze niet meer aan het stokje blijft kleven.