Proteine soep

Een heerlijke proteine soep die perfect past in het proteine dieet en gezonde lifestyle? Bij Protislank kun je ze eenvoudig en snel bestellen. Wij hebben een ruim assortiment in proteine soep met diverse smaken. Voor een extra krachtige (maaltijd)soep kun je desgewenst wat extra smaak toevoegen met een bouillonblokje of wat (extra) groenten.

Lees meer
Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)

Proteine dieet soep

Een heerlijke proteine dieet soep als lunch of als diner. Het kan met de proteine soep van Protislank! Onze proteine soepen bevatten hoogwaardige eiwitten en hebben vaak een verlaagd gehalte aan koolhydraten. Door het handige formaat kun je de proteine soep heel makkelijk overal mee naartoe meenemen. Zo kun je ook op het werk een heerlijke proteine soep klaarmaken!

Soep recept voor het proteine dieet

Onderstaand hebben wij een recept van een heerlijke proteïne soep.

Benodigdheden:
- Koekenpan
- Steelpan
- Shakebeker

De producten, groenten en kruiden die we gebruiken voor dit gerecht:
- 125 gram groene asperges
- 15 gram verse peterselie
Zakje Proteine soep Aspergesmaak  

Naar smaak- en wens toevoegen:
- Peper en zout
- Olijfolie

Voedingswaarden per persoon: 247 kcal, vet 16,3 gram (waarvan verzadigd 2,5 gram), koolhydraten 4,4 gram, eiwit 20,2 gram

Bereiding: Pak de groene asperges en snij hiervan de onderkant af (ongeveer 1 cm), snij de asperges hierna in kleinere stukjes en was ze even onder de kraan. Pak hierna een koekenpan en voeg hier olijfolie aan toe op middelhoog vuur. Voeg hierna de asperges toe en laat de asperges gaar worden. Pak ondertussen de shakebeker en voeg hier 180-200 ml water aan toe. Voeg hier de inhoud van het zakje Proteine soep Aspergesmaak aan toe. Sluit de shaker af en schud deze nu goed totdat het poeder volledig is opgelost. Schenk de inhoud nu over in de steelpan en zet deze op laag vuur. Laat de soep nu warm worden, maar niet laten koken. Wanneer de soep warm is voeg je hier de verse asperges- en de verse peterselie aan toe. Breng op smaak met peper en zout. Wij hebben veel lekkere soepen in ons assortiment en wanneer je niet kunt kiezen is de Proteine Soepen Mix een echte aanrader! Geniet van dit heerlijke gerecht. Eet smakelijk!