Protidiet proteïne dieet alternatief

Het Protidiet is een zorgvuldig samengesteld proteïne dieet (ook wel eiwit dieet). Echter is het niet zo gemakkelijk om informatie te vinden over het dieet. Een alternatief voor het Protidiet met duidelijke uitleg en advies is Protislank. Lees hier waarom je beter voor het proteïne dieet van Protislank kunt kiezen.

Wat is Protidiet?

Protidiet werd in 1988 opgericht in Canada. Het Canadese merk is gespecialiseerd in de bereiding van proteïne producten en voedingssupplementen. De samenstelling van de producten is ontwikkeld door Dr. George L. Blackburn, professor aan de Harvard Medical School. Tijdens zijn studies ontdekte Blackburn dat eiwit de unieke eigenschap heeft om spiermassa te beschermen. Door minder vet en suiker, en meer eiwitten te consumeren zou het lichaam precies voldoende energie binnen krijgen om gewicht te verliezen en tegelijkertijd spieren te beschermen.

Proteïne producten en het proteïne dieet op basis van eiwitten helpen de spiermassa te behouden en beschermen. Vandaar dat vele artsen het proteïne dieet aanraden. Protidiet staat bekend om zijn afslankproducten en voedingssupplementen. Het merk biedt koolhydraatarme voedingswaren voor mensen die naar een gezonde levensstijl toe werken.

Hoe begin ik met het Protidiet?

Er is online niet veel informatie beschikbaar over het dieet, naast een Engelstalige en Franstalige officiële website. Op hun website verkopen ze geen Protidiet producten, maar ze zijn wel verkrijgbaar bij andere webshops. Ook wordt niet duidelijk vermeld hoe het dieet is opgebouwd.

Via de website kun je een afspraak maken bij een kliniek in de buurt. Protidiet specialisten adviseren en begeleiden je om de oplossing en producten te vinden die bij jouw doel past. Het dieet biedt een afslankkuur aan op basis van makkelijk verteerbare eiwitten. Protidiet biedt diverse programma’s aan gebaseerd op je behoeften en wensen. De producten zijn verkrijgbaar in repen, wafels, shakes, soepen en maaltijden met verschillende smaken.

Wat is het Protislank dieet?

Het eiwit dieet is een bekend dieet met vele varianten. Een alternatief voor het Protidiet is het Protislank dieet. Het Protislank dieet is net als het Protidiet, een proteïne dieet. Protislank is een effectief dieetprogramma waarbij je vier fases doorloopt. Het principe is simpel: koolhydraten (en dus suikers) en vetten beperk je zoveel mogelijk en compenseer je door proteïnerijke voeding te eten. Samen met de diëtiste in huis leer je niet minder eten, maar anders eten. Na elke fase wordt het eetpatroon aangepast en zal je geleidelijk aan weer vetten en koolhydraten toevoegen aan je voedingspatroon. Zo zal je niet alleen je streefgewicht bereiken, maar ook behouden. Protislank staat voor goed advies, online begeleiding en de lekkerste hoge kwaliteit proteïne producten.

Hoe begin ik met het Protislank dieet?

Een intakegesprek is voorafgaand het dieet niet nodig. Het dieet is samengesteld met de jarenlange kennis en ervaring van de diëtiste in huis. Protislank biedt 7 dagen per week gratis deskundig advies via email, telefoon en chat. Zo kun je op ieder moment beginnen met het dieet, zonder extra kosten.

Zoals eerder genoemd bestaat het Protislank dieet uit vier fases. In de eerste fase zal je grote stappen maken door je maaltijden te vervangen door 4-5 proteïne producten per dag met groenten. Zie hier alle voorbeeldschema’s per fase. Door de producten online te verkopen, kunnen ze tegen betaalbare prijzen worden aangeboden, zonder in te leveren op smaak en kwaliteit. Het assortiment bestaat uit meer dan 350 smakelijke proteïne producten waaronder repen, pannenkoeken, omeletten, brood en zelfs complete maaltijden. Bovendien vind je op de website lekkere proteïne dieet recepten voor verschillende fases en tips, waardoor het dieet nog makkelijker vol te houden is.

protidiet protislank

Verschillen tussen Protidiet en Protislank

Protidiet

Protislank

Niet veel informatie over het dieet beschikbaar.

Heldere en duidelijke uitleg over het proteïne dieet met bijbehorende fases.

De eiwitproducten bestel je bij een Protidiet specialist of een andere webshop.

Eigen webshop met meer dan 350 proteïne producten.

De meeste producten zijn verkrijgbaar in potten. Hierdoor kun je de producten niet eerst proeven voordat je een voorraad inslaat.

Bij Protislank kun je zowel losse producten als voordeelverpakkingen bestellen.

Geen startpakket.

Meerdere startpakketten voor 7 dagen, 14 dagen en 28 dagen

Regelmatig aanbiedingen.

Wekelijks de beste proteïne dieet aanbiedingen en regelmatig kortingscodes. 

Geen informatie over beschikbaar.

9249 klanten beoordelen Protislank gemiddeld met een 9,2.

Levering verschilt per webshop.

Voor 22:00 besteld is morgen in huis.

Begeleiding van specialist. 

Gratis deskundig advies van diëtiste in huis via chat, email en telefoon. Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar.

Redenen om voor Protislank te kiezen

  • Dagelijks lage prijzen
  • Uitgebreid assortiment
  • Makkelijk vol te houden
  • Voor 22:00 besteld is morgen in huis
  • 7 dagen per week klantenservice
  • Gratis verzenden vanaf €50
  • Achteraf betalen mogelijk

Direct voordelig kennismaken met Protislank

Wil je graag beginnen, maar niet te veel tijd besteden aan het uitzoeken van alle producten? Protislank helpt graag een handje mee. Samen met de diëtiste zijn er diverse proteïne dieet startpakketten samengesteld. Deze bevatten alle basisproducten die nodig zijn om van het dieet een succes te maken! Wil je liever alles los per product bestellen? Dat kan ook zeer gemakkelijk en voordelig. Bestel vandaag voor 22:00 en je hebt je bestelling morgen in huis.

  proteïnedieet startpakket

Twijfel je nog of heb je vragen over het dieet? Neem dan gerust op met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar per chat, telefoon, e-mail en social media.