10108 beoordelingen
Met deze vezelrijke broodmix van Sukrin, verrijkt met chiazaad, kun je heerlijk bakken zonder zorgen over allergieën.
Voedingswaarden | Per 100 gram | Per portie (40 g) |
---|---|---|
Energie (kJ) | 697 | 279 |
Energie (kcal) | 169 | 68 |
Vetten (g) | 8,9 | 3,6 |
-wv. verzadigd (g) | 0,7 | 0,3 |
-wv. choline | 0,0 | 0,0 |
-wv. linolzuur | 0,0 | 0,0 |
-wv. linoleenzuur | 0,0 | 0,0 |
Koolhydraten (g) | 3,3 | 1,3 |
-wv. suikers (g) | 0,6 | 0,2 |
-wv. polyolen | 0,0 | 0,0 |
Vezels (g) | 19 | 7,6 |
Eiwitten (g) | 9,6 | 3,8 |
Zout (g) | 1,2 | 0,48 |
Natrium | 0,00 | 0,00 |
1. Verwarm de oven voor op 200 ° C.
2. Weeg 250 g (is één vierde) van de mix af in een kom.
3. Leg het brood mengsel in een kom en voeg 300 ml water
4. Meng de mix tot een deeg en laat de mix gedurende vijf minuten rusten.
5. Maak van het deeg één brood, of meerdere kleinere broodjes en leg deze op een bakplaat bedekt met bakpapier.
6. Plaats het brood/de broodjes in de oven en bak het brood of de broodjes gedurende 60 minuten af bij 200°C.
7. Koel het brood/de broodjes af tot kamer temperatuur.
Let op: de baktijd kan per oven verschillen. Prik daarom altijd eerst met een houten stokje in het brood voordat je deze uit de oven haalt. Indien het brood aan het stokje blijft kleven, bak het brood dan langer af totdat deze niet meer aan het stokje blijft kleven.
1. Verwarm de oven voor op 200 ° C.
2. Weeg 333 g (is één derde) van de mix af in een kom.
3. Leg het brood mengsel in een kom en voeg 400 ml water
4. Meng de mix tot een deeg en laat de mix gedurende vijf minuten rusten.
5. Maak van het deeg één brood, of meerdere kleinere broodjes en leg deze op een bakplaat bedekt met bakpapier.
6. Plaats het brood/de broodjes in de oven en bak het brood of de broodjes gedurende 60 minuten af bij 200°C.
7. Koel het brood/de broodjes af tot kamer temperatuur.
Let op: de baktijd kan per oven verschillen. Prik daarom altijd eerst met een houten stokje in het brood voordat je deze uit de oven haalt. Indien het brood aan het stokje blijft kleven, bak het brood dan langer af totdat deze niet meer aan het stokje blijft kleven.