Beoordeling:
4.4

10108 beoordelingen

Free delivery Gratis verzending vanaf €50,-
Klarna Achteraf betalen met Klarna
Geschikt voor:
  • Fase 1
  • |
  • Fase 2
  • |
  • Fase 3
  • |
  • Fase 4
  • |
16,95

Sukrin broodmix chiabrød

Per stuk (zak)
16,95
Meer van het goede met deze voordelige verpakking. Perfect voor liefhebbers van chiabrød en glutenvrij eten.
De structuur van het brood is te vergelijken met dat van roggebrood.
Op voorraad
SKU
SKU2097
Vezelrijk
Eenvoudige bereiding
Koolhydraatarm dieet
Totaal: Je bespaart:
Voor 22:00 besteld is morgen in huis Let op: Wees er snel bij!
Gratis verzending vanaf €50,-
Achteraf betalen met Klarna
  • Minder koolhydraten
  • |
  • Diëten zonder gedoe
  • |
  • Gezond ontbijt
  • |

Met deze vezelrijke broodmix van Sukrin, verrijkt met chiazaad, kun je heerlijk bakken zonder zorgen over allergieën.

Glutenvrij genieten met Sukrin

Met de Sukrin producten wordt glutenvrij eten een feestje. Of je nu zin hebt in een smeuïge cake, knapperige koekjes of vers glutenvrij brood, met Sukrin is glutenvrij bakken eenvoudiger dan ooit. Geniet van de authentieke smaken en texturen zonder concessies te doen aan je dieetwensen.

Meer dan alleen besparingen

Bij Protislank streven we ernaar om niet alleen de meest betaalbare opties te bieden, maar ook de hoogste kwaliteit en service. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om jouw gezondheidsreis te ondersteunen. Ontdek meer over hoe we je kunnen helpen.

  • Beschrijving: broodmix met chia (met zoetstof)
  • Inhoud afzonderlijk product: 1.000 gram
  • Inhoud eindproduct: ±2.100 gram
  • Portiegrootte: 40 gram = 1 portie
  • Ten minste houdbaar tot: zie onderzijde verpakking
  • Bewaaradvies: koel en droog bewaren
  • Opmerking: voedingswaarde zijn berekend op bereid product
Vezels (van suikerbiet; cichorei en erwten; resistent maïszetmeel); pitten en zaden (zonnebloempitten, sesamzaden, vlaszaden); erwteneiwit; smaakversterker (erythritol); chiazaden [4,8%] (Salvia hispanica); rijsmiddelen (natriumbicarbonaat, dinatriumfosfaat); mineraalzouten (natriumchloride, kaliumchloride).
Voedingswaarden Per 100 gram Per portie (40 g)
Energie (kJ) 697 279
Energie (kcal) 169 68
Vetten (g) 8,9 3,6
-wv. verzadigd (g) 0,7 0,3
-wv. choline 0,0 0,0
-wv. linolzuur 0,0 0,0
-wv. linoleenzuur 0,0 0,0
Koolhydraten (g) 3,3 1,3
-wv. suikers (g) 0,6 0,2
-wv. polyolen 0,0 0,0
Vezels (g) 19 7,6
Eiwitten (g) 9,6 3,8
Zout (g) 1,2 0,48
Natrium 0,00 0,00

Vier broden

1. Verwarm de oven voor op 200 ° C. 
2. Weeg 250 g (is één vierde) van de mix af in een kom.
3. Leg het brood mengsel in een kom en voeg 300 ml water
4. Meng de mix tot een deeg en laat de mix gedurende vijf minuten rusten.
5. Maak van het deeg één brood, of meerdere kleinere broodjes en leg deze op een bakplaat bedekt met bakpapier.
6. Plaats het brood/de broodjes in de oven en bak het brood of de broodjes gedurende 60 minuten af bij 200°C. 
7. Koel het brood/de broodjes af tot kamer temperatuur.
Let op: de baktijd kan per oven verschillen. Prik daarom altijd eerst met een houten stokje in het brood voordat je deze uit de oven haalt. Indien het brood aan het stokje blijft kleven, bak het brood dan langer af totdat deze niet meer aan het stokje blijft kleven.

Drie broden

1. Verwarm de oven voor op 200 ° C. 
2. Weeg 333 g (is één derde) van de mix af in een kom.
3. Leg het brood mengsel in een kom en voeg 400 ml water
4. Meng de mix tot een deeg en laat de mix gedurende vijf minuten rusten.
5. Maak van het deeg één brood, of meerdere kleinere broodjes en leg deze op een bakplaat bedekt met bakpapier.
6. Plaats het brood/de broodjes in de oven en bak het brood of de broodjes gedurende 60 minuten af bij 200°C. 
7. Koel het brood/de broodjes af tot kamer temperatuur.
Let op: de baktijd kan per oven verschillen. Prik daarom altijd eerst met een houten stokje in het brood voordat je deze uit de oven haalt. Indien het brood aan het stokje blijft kleven, bak het brood dan langer af totdat deze niet meer aan het stokje blijft kleven.

Wil je zelf een review toevoegen?

Review toevoegen
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan