Proteine omelet

Met de heerlijke proteine omeletten van Protislank kun je ongestoord blijven genieten van een smakelijke omelet bij je ontbijt of lunch tijdens je proteine dieet en gezonde lifestyle. De proteine omeletten van Protislank zijn rijk aan proteine. Ze zijn heel gemakkelijk klaar te maken en ze smaken stuk voor stuk heerlijk! Lees meer
Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Proteine omelet; meer dan de gewone omelet

Tijdens het proteine dieet is het heel belangrijk om geschikte proteine producten te eten die goed passen binnen het dieet. Zo hebben onze proteine omeletten allemaal de juiste voedingswaarden waardoor je ze ongestoord kunt blijven nuttigen. We hebben heerlijke smaken omeletten in ons assortiment! Mocht je nog niet weten welke smaak of smaken je favoriet(en) zijn, dan kun je ook altijd kiezen voor de Proteine Omeletten Mix, hier zitten meerdere smaken in tegen een aantrekkelijke prijs.

Proteine omelet recept

Voor een heerlijke proteine omelet mediterraans hebben wij een proteine dieet recept voor je uitgeschreven dat slechts 13,1 gram koolhydraten bevat. Benodigdheden:
- Weegschaal 
- Kommetje
- Shakebaker Snijplank + mes Een pan met anti-aanbaklaag 
- Zakje Proteine omelet Mediterraans  
- 120 ml water

De groenten en kruiden die we gebruiken voor dit gerecht:
- 100 gram Courgette
- 100 gram Tomaten
- 25 gram Champignons
- 25 gram Rode paprika
- 30 gram Ui
- 1 gram Oregano
- 1 gram Paprikapoeder
- Peper en zout naar smaak toevoegen
- 1 eetlepel olijfolie om te bakken

Bereiding: Was en snij de groenten naar de gewenste grootte. Stop deze in een kommetje en voeg hier naar smaak de oregano, paprikapoeder, zout en peper aan toe. Laat dit even staan. Vul nu een shakebeker met 120 ml water en voeg hier de inhoud van het zakje Proteïne omelet Mediterraans aan toe. Sluit de shaker af en schud krachtig tot een beslag. Giet vervolgens het beslag van het omelet in het kommetje bij de groenten en kruiden en meng dit goed door elkaar. Laat een pan (met anti-aanbaklaag) warm worden en voeg hier 1 eetlepel olijfolie aan toe. Voeg hierna het mengsel van de omelet en groenten aan toe en bak de omelet aan beide zijde goudbruin. Uiteraard kun je ook heel makkelijk je eigen favoriete smaak van een proteïne omelet toevoegen. Eet smakelijk!