Proteine repen

De lekkerste proteine repen vind je bij Protislank. Of je nu dol bent op chocolade, noten, caramel of een frisse fruitsmaak, wij hebben een ruim assortiment verantwoorde proteine repen met de lekkerste smaken! Lees meer
Van hoog naar laag sorteren

32 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

32 artikel(en)

Je doel bereiken met Proteine repen

Makkelijk je doel bereiken en spiermassa behouden met ondersteuning van heerlijke proteine repen? Dat kan! Doordat de proteine repen van Protislank de juiste voedingswaarden hebben, kun jij ongestoord van deze heerlijke lekkernijen blijven genieten tijdens het proteine dieet of gezonde lifestyle.

Verantwoorde Proteine repen

De proteine repen van Protislank hebben voedingswaarden die je mag verwachten van verantwoorde proteine repen. De juiste hoeveelheden proteine en koolhydraten en een fantastische smaak! Ook zijn ze makkelijk mee te nemen onderweg, tijdens je werk of bij het sporten. Zo hoef je nooit zonder een heerlijke proteine reep te zitten.

Protein bars

Op zoek naar protein bars voor of na het sporten? Met de juiste voedingswaarden en een heerlijke smaak? Genoeg keuze uit het ruime assortiment protein bars van Protislank. Kun je niet kiezen? Kies dan voor een mixpakket! Hier zitten verschillende smaken protein bars in, zodat je al snel jouw favoriet(en) kunt ontdekken.