Proteine.nu alternatief

Ben je op zoek naar een effectief dieet om je streefgewicht te bereiken? Hieronder vind je meer informatie over proteine.nu, de voor- en nadelen en een uitstekend alternatief met tienduizenden succesverhalen.

Wat is een proteïne dieet?

Overgewicht is het gevolg van extra opgeslagen energie. Om deze energiereserves aan te spreken is het noodzakelijk om minder energie (voeding) te consumeren. Eiwit, vet en koolhydraten zijn de drie voedingsstoffen waaruit onze voeding is opgebouwd. Het principe van het proteïne dieet is simpel: koolhydraten en vet worden zoveel mogelijk beperkt. In plaats daarvan worden er meer eiwitten gegeten in de vorm van proteïne producten. Eiwitten zorgen er bij voldoende inname voor dat je spiermassa behoudt en de lekkere trek stilt.

Voordelen van het proteïne dieet

 • Werken aan een gezonder eetpatroon
 • Valt niet terug in oude gewoontes
 • Betere stofwisseling
 • Behoudt spiermassa
 • Makkelijk vol te houden

proteine dieet ontbijt protislank

Wat is proteine.nu?

Proteine.nu is een dieetmerk en staat voor smakelijke eiwitrijke producten waardoor diëten leuk is. Het dieet is gebaseerd op het proteïne dieet waarmee al veel mensen jarenlang resultaat hebben geboekt.

Het proteïne dieet heeft vier fases. De eerste fase is de belangrijkste en is 80% van het hele dieet. De tweede fase is de gematigde fase voor de laatste 20% tot je streefgewicht. Fase 3 en vier zijn de laatste fases voor een evenwichtig programma. Langzaamaan werk je toe naar een gezonder eetpatroon waardoor je niet terugvalt in oude gewoontes.

In de eerste fase eet je 4-6 zakjes, afhankelijk van je gewicht. Ook is het raadzaam om groenten te eten en genoeg water te drinken. Na elke fase mag je een zakje vervangen door een lichte maaltijd. Uiteindelijk bouw je geleidelijk aan naar een gezonde levensstijl.

Wat is het Protislank dieet?

Het eiwit dieet is een bekend dieet met vele varianten. Een alternatief voor proteine.nu is het Protislank dieet. Het Protislank dieet is tevens een proteïne dieet. Protislank is een effectief dieetprogramma waarbij je ook vier fases doorloopt. Samen met de diëtiste in huis leer je niet minder eten, maar anders eten. Door weinig te eten vertraagt de stofwisseling van het lichaam. Hierdoor is het belangrijk om voldoende voeding binnen te krijgen. Bekijk hier alle uitgebreide voorbeeldschema's per fase. Na elke fase wordt het eetpatroon aangepast en zal je geleidelijk aan weer vetten en koolhydraten toevoegen aan je eetpatroon. Zo bereik je niet alleen je streefgewicht, maar zal je deze ook behouden.

Protislank staat voor goed advies, online begeleiding en de lekkerste hoge kwaliteit proteïne producten. Het dieet heeft zich al jarenlang bewezen. Vele mensen hebben de afgelopen jaren succes geboekt met Protislank. Zo worden wij door onze klanten gemiddeld beoordeeld met een 9,2.

protislank proteine producten

Hoe begin ik met het Protislank dieet?

Het proteïne dieet van Protislank kun je zelfstandig volgen dankzij de duidelijke fases, eetschema’s en online begeleiding. Protislank biedt 7 dagen per week gratis deskundig advies via email, telefoon en chat. Zo kun je op ieder gewenst moment beginnen, zonder extra kosten.

Bij Protislank draait het niet alleen om het bereiken van je streefgewicht, maar moet het dieet ook goed vol te houden zijn zodat je je gewenste resultaat blijft behouden. Door de producten online te verkopen, kunnen ze tegen een zeer betaalbare prijs worden aangeboden. Het veelzijdige assortiment bestaat uit meer dan 350 smakelijke proteïne producten waaronder repen, pannenkoeken, omeletten en meer. Protislank is continu bezig om het dieet nog beter en uitgebreider te maken. Bovendien vind je op de website lekkere proteïne dieet recepten en handige dieet tips.

protislank proteine producten brood

Verschillen tussen proteine.nu en Protislank

Proteine.nu

Protislank

Uitgebreid assortiment 

Meer dan 350 proteïne producten 

Startpakketten voor 7 dagen en 15 dagen. 

Voordelige startpakketten voor 7 dagen, 14 dagen en 28 dagen

Regelmatig aanbiedingen

Wekelijks de beste proteïne dieet aanbiedingen en kortingscodes

Geen informatie beschikbaar

9249 klanten beoordelen Protislank gemiddeld met een 9,2

Recepten beschikbaar 

Blogs met handige tips en recepten 

Betaalbare prijzen 

Dagelijks lage prijzen 

 

 

Redenen om voor Protislank te kiezen

 • Uitgebreid assortiment
 • 7 dagen per week klantenservice
 • Voor 22:00 besteld is morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €50
 • Dagelijks lage prijzen
 • Afterpay mogelijk
 • Beoordeeld met een 9,2

Voordelig kennismaken met Protislank

Wil je graag direct beginnen, maar niet te veel tijd besteden aan het uitzoeken van alle producten? Protislank biedt voordelige startpakketten aan. Deze bevatten alle basisproducten die nodig zijn om van het dieet een succes te maken! Bovendien kun je op een handige manier alle smaken proeven en je favoriete smaak ontdekken. Wil je liever alles los per product bestellen? Dat kan uiteraard ook. Bestel vandaag voor 22:00 en je hebt je bestelling morgen in huis.

  proteïnedieet startpakket

Waar wacht je nog op? Tienduizenden mensen gingen je met succes voor! Twijfel je nog of heb je vragen over het dieet? Neem dan gerust op met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar per chat, telefoon, e-mail en social media.